Nya jobb

Hemstädning i Vaggeryd

Ge ditt hem en lyftning med vår hemstädning!

Är du bosatt i Vaggeryd eller dess omgivningar och längtar efter ett ständigt rent hem? Crenovas hemstädningstjänst erbjuder en lösning som förenklar livet. Vi ger dig mer ledig tid och säkerställer att ditt hem är rent och välkomnande. Vår tjänst är enkel att använda och helt fri från krångel – för en behagligare vardag

Veckostädning i Vaggeryd med Crenova

Vår tjänst för hemstädning, som vi erbjuder veckovis, varannan vecka eller var fjärde vecka, anpassar vi helt efter dina behov och önskemål. Du bestämmer själv hur ofta ditt hem behöver städas. Vi inleder alltid med ett personligt hembesök där vi tillsammans planerar den städhjälp som bäst matchar dina förväntningar. Kontakta oss för mer information om veckostädning i Jönköping med Crenova!

Så arbetar Crenova med hemstädning

Vi förstår att varje hem är unikt och anpassar därför vår städning efter dina specifika behov. Vill du veta mer om vilka tjänster och moment som ingår i vår städprocess? Du är alltid välkommen att kontakta oss med dina frågor om vår städning.

Flexibla avtal med Crenova

På Crenova tror vi att nöjda kunder är återkommande kunder. Det är anledningen till att vi inte har några bindningstider eller uppsägningstider. Vi fortsätter gärna att städa ditt hem så länge du önskar. Om du någonsin vill avsluta eller pausa tjänsten, hanterar vi det omgående.

Hög kvalite

Att leverera högsta möjliga kvalitet är vårt löfte när vi tar hand om ditt hem. Våra erfarna städare arbetar hårt för att erbjuda dig en överlägsen städtjänst till ett rättvist pris.

50% billigare med Rut Avdrag

Vår hemstädtjänst är berättigad till skattereduktion för hushållsnära tjänster, vilket innebär att du endast betalar halva priset direkt via fakturan.

Vanliga frågor om hemstädning

Vår hemstädning, som regelbundet utförs och ofta kallas veckostädning, omfattar städning i ditt hem på vardagar mellan 8 och 17. Du bestämmer frekvensen, tiden och dagen som passar dig bäst för städningen.

Det är vanligt att våra kunder inte är hemma under städtillfället, men det är helt upp till dig. Vi tar säkerheten på största allvar och har strikta rutiner för hantering av nycklar och larmkoder för att säkerställa din trygghet.

När du väljer oss för din hemstädning är det alltid kvalificerade och erfarna medarbetare från vårt team som står för arbetet. Vi garanterar att alla är välutbildade och har den kompetens som krävs för att leverera högkvalitativ städservice.

Kostnaden för hemstädning varierar beroende på din bostads storlek och den önskade städfrekvensen. Vi erbjuder alltid ett kostnadsfritt hembesök för att kunna ge en skräddarsydd offert baserad på just dina behov och förutsättningar.

Vår hemstädning omfattar rengöring av alla rum, inklusive toaletter och badrum, samt köksstädning. Vi strävar efter att anpassa vår service efter dina specifika behov, så tveka inte att diskutera eventuella särskilda önskemål med oss.

Vill du prova vår hemstädning?

Gör livet enklare med vår städtjänst. Låt oss ta hand om städningen så du får mer tid över – njut av ett skinande rent hem utan besvär.

Varför välja Crenova för er hemstädning

Lokal helhetsleverantör

Våra tjänster inom städning och fastighetsservice är helt anpassade både för företag och privatpersoner. Vi tar ansvar för helheten.

Tryggt och säkert

Vi är miljödiplomerade, auktoriserade och har all nödvändig utbildning för våra tjänster.

 

Snabb service och hög kvalité

Med stor tillgänglighet, flexibilitet och kunskap levererar vi våra tjänster.

 

Boka oss för ett kostnadsfritt förslag

Jag vill prata hemstädning i Vaggeryd

Kontakta oss om ni vill boka ett offertmöte. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snabbt vi kan. Du kan självklart ringa till oss direkt också.   

lana

Lana Eriksson