Nya jobb

Snöröjning & Halkbekämpning

Effektiv och säker snöröjning för gångar, parkeringar och vägar i

Säker snöröjning

Under vintern behöver gångar, parkeringar och vägar hållas snöfria och säkra för er och era besökare. Vi erbjuder kompletta snöröjnings- och halkbekämpningstjänster för att garantera detta. Med effektiva och smidiga maskiner ser vi till att ert företag är snöfritt och lättåtkomligt. Vi skottar även tak och fortsätter med halkbekämpning tills våren kommer. När all snö är borta, återvänder vi för att sopa bort allt grus och skräp. Rent och snyggt från vinter till vår.

Snöskottning Tak

Att skotta snö från taket är avgörande för att undvika skador och hålla din byggnad säker under vintern. Om snö och is får ligga kvar på taket kan det leda till farliga situationer, såsom takras och isblock som faller ner. Detta kan orsaka allvarliga skador på både byggnaden och på människor som vistas i närheten.

Vårt erfarna team är redo att ta hand om detta på ett effektivt och säkert sätt. Vi ser till att snön avlägsnas snabbt för att undvika farlig isbildning och överbelastning som kan leda till strukturella skador. Regelbunden snöskottning på taket skyddar både din byggnad och de som vistas i den. Vi erbjuder takskottning i Värnamo, Gislaved, Gnosjö, Vaggeryd, Jönköping, Ljungby och närliggande områden.

Låt oss ta hand om snöröjningen i vinter

Håll era gångar, parkeringar och vägar säkra och snöfria hela vintern, med vår effektiva snöröjning, takskottning och halkbekämpning.

Varför välja Crenova för er snöröjning

Lokal helhetsleverantör

Våra tjänster inom städning och fastighetsservice är helt anpassade både för företag och privatpersoner. Vi tar ansvar för helheten.

Tryggt och säkert

Vi är miljödiplomerade, auktoriserade och har all nödvändig utbildning för våra tjänster.

 

Snabb service och hög kvalité

Med stor tillgänglighet, flexibilitet och kunskap levererar vi våra tjänster.

 

Boka oss för ett kostnadsfritt förslag

Jag vill prata snöröjning

Kontakta oss om ni vill boka ett offertmöte. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snabbt vi kan. Du kan självklart ringa till oss direkt också.   

magnus

Magnus Bladh