DSC 6869

Tjänster för företag

Vi erbjuder er en helhetslösning och kan med vårt breda utbud av företagstjänster se till att era lokaler alltid ser välvårdade ut. Vårt mål är att smälta in och bli en del av er organisation och med detta vara lyhörd för de önskemål och förändringar som uppkommer i vardagen. Våra patrullbilar finns alltid till hands vid akuta situationer eller när ordinarie personal behöver support. Kvalitéts uppföljningar och planering av verksamhet utförs av våra arbetsledare och ni som kund skall alltid känna att vi finns nära att besvara era frågor och önskningar. När det gäller miljön så följer vi de riktlinjer och regler som våra kunder strävar efter och våra städsystem ligger i framkant vad det gäller effektivitet, ergonomi samt miljö både i den dagliga verksamheten och vid restproduktshantering.

Städtjänster

Daglig städning av kontor och andra ytor beroende på er verksamhet. Golvvård och fönsterputsning. Läs mer om våra städtjänster här.

Städning

Läs mer

Fönsterputsning

Läs mer

Golvvård

Läs mer

Fastighetsskötsel

Löpande skötsel och underhåll av din fastighet. Både invändigt och utvändigt. Läs mer om fastighetsskötsel här.

Snöröjning

Läs mer

Löpande underhåll

Läs mer

Trädgård och anläggning

Läs mer

Branschspecifik städning

Vi är experter på vissa branscher där vi redan har erfarenhet och har byggt upp kompetens kring den specifika städning som krävs.

Byggstädning

Läs mer

Industristädning

Läs mer

Butiksstädning

Läs mer
0370-30 56 00