Nya jobb

Trädgård & Anläggning

Vi tar hand om din utemiljö & trädgård

Vår trädgårds- och anläggningstjänst erbjuder professionell skötsel och underhåll av utemiljöer. Oavsett om det handlar om regelbunden trädgårdsskötsel eller större anläggningsarbeten, har vi kunskapen och utrustningen för att möta dina behov året runt.

Vi sköter din utemiljö med tjänster som gräsklippning, häckklippning, krattning, beskärning av träd, trädfällning och snöskottning. Genom vår trädgårdsservice tar vi hand om den löpande skötseln av din utemiljö utifrån säsongens behov. Vi utför även anläggningsarbeten som till exempel byte av plattor. Drömmer du om någon som kan klippa häcken, räfsa löv, rensa ogräs och tvätta uteplatsen? Allt detta och mer kan vi göra i din trädgård. Vi har kunskap och utrustning att hålla fint hela året runt.

Trädgårdsservice för alla säsonger

Från gräsklippning till trädfällning och snöskottning, vi sköter allt i din trädgård, inklusive säsongsspecifika uppgifter och anläggningsarbeten som plattbyten.

Varför välja Crenova

Lokal helhetsleverantör

Våra tjänster inom städning och fastighetsservice är helt anpassade både för företag och privatpersoner. Vi tar ansvar för helheten.

Tryggt och säkert

Vi är miljödiplomerade, auktoriserade och har all nödvändig utbildning för våra tjänster.

 

Snabb service och hög kvalité

Med stor tillgänglighet, flexibilitet och kunskap levererar vi våra tjänster.

 

Boka oss för ett kostnadsfritt förslag

Jag vill prata trädgård & anläggning

Kontakta oss om ni vill boka ett offertmöte. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snabbt vi kan. Du kan självklart ringa till oss direkt också.   

bo

Björn-Olof Samuelsson