Nya jobb

Trädgård & Anläggning i Gnosjö

Vi tar hand om din trädgård i Gnosjö

Vår trädgårds- och anläggningstjänst i Gnosjö är dedikerad till att ge din utemiljö den omsorg den förtjänar. Vi erbjuder både regelbunden skötsel och specialiserade anläggningsarbeten med fokus på kvalitet och professionalism.

För att hålla din trädgård i bästa skick erbjuder vi tjänster som gräsklippning, häckklippning, lövkrattning, trädbeskärning, trädfällning och snöskottning. Vår service anpassas efter årstidernas skiftningar, vilket säkerställer att din utemiljö alltid ser fantastisk ut. Behöver du hjälp med att byta plattor eller genomföra andra anläggningsarbeten? Vi tar hand om det med precision. Luta dig tillbaka medan vi hanterar häckklippning, ogräsrensning och rengöring av uteplatsen. Med vår expertis och utrustning hålls din trädgård vacker året om.

Trädgårdstjänst i Gnosjö

Upptäck vår skräddarsydda trädgårds- och anläggningstjänst i Gnosjö, där vi sätter dina behov i fokus. Oavsett om du behöver regelbunden skötsel eller enstaka hjälp, anpassar vi våra tjänster efter dina önskemål. Vi börjar alltid med ett personligt besök för att planera den perfekta lösningen för din trädgård. 🌿✨ Kontakta oss för att lära dig mer om våra trädgårdstjänster i Gnosjö!

Så arbetar vi med trädgårdsskötsel i Gnosjö

Håll din trädgård i Gnosjö i toppskick med våra tjänster som inkluderar gräsklippning, häckklippning, lövkrattning, trädbeskärning, trädfällning och snöskottning. Vi anpassar våra tjänster efter årstiderna så att din trädgård alltid ser fantastisk ut. Behöver du hjälp med plattläggning eller andra anläggningsarbeten? Vi fixar det också! Slappna av medan vi sköter häckklippning, ogräsrensning och uteplatstvätt. Med vår expertis och utrustning håller vi din trädgård vacker året om.

Flexibla avtal med Crenova

På Crenova tror vi att nöjda kunder är återkommande kunder. Därför erbjuder vi flexibla avtal som ger dig friheten att anpassa våra tjänster efter dina behov. Vi underhåller gärna din utemiljö så länge du önskar. Om du någonsin vill avsluta eller pausa tjänsten, hanterar vi det omgående. 

Våra trädgård och anläggningstjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för att säkerställa att din trädgård och utemiljö är i bästa skick året runt. Här är några av de tjänster vi tillhandahåller:

Gräsklippning Häckklippning
Krattning Beskärning av träd
Trädfällning Snöskottning
Byte av plattor Lövkrattning
Ogräsrensning Tvätt av uteplats

50% billigare med Rut Avdrag

Ja, vissa trädgårdstjänster innefattas av RUT-avdraget. RUT-avdraget gäller för hushållsnära tjänster och inkluderar bland annat följande trädgårdstjänster:

Gräsklippning Häckklippning
Krattning Beskärning av träd och buskar
Ogräsrensning Lövkrattning
Det är viktigt att notera att RUT-avdraget inte gäller för mer omfattande anläggningsarbeten, såsom byte av plattor eller andra större markarbeten. För att få exakt information om vilka tjänster som omfattas av RUT-avdraget och hur du kan använda det, rekommenderar vi att du kontaktar oss direkt eller besöker Skatteverkets hemsida.

Trädgårdsservice för alla säsonger

Från gräsklippning till trädfällning och snöskottning, vi sköter allt i din trädgård, inklusive säsongsspecifika uppgifter och anläggningsarbeten som plattbyten.

Varför välja Crenova

Lokal helhetsleverantör

Våra tjänster inom städning och fastighetsservice är helt anpassade både för företag och privatpersoner. Vi tar ansvar för helheten.

Tryggt och säkert

Vi är miljödiplomerade, auktoriserade och har all nödvändig utbildning för våra tjänster.

 

Snabb service och hög kvalité

Med stor tillgänglighet, flexibilitet och kunskap levererar vi våra tjänster.

 

Boka oss för ett kostnadsfritt förslag

Jag vill prata trädgård & anläggning

Kontakta oss om ni vill boka ett offertmöte. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snabbt vi kan. Du kan självklart ringa till oss direkt också.   

bo

Björn-Olof Samuelsson