Nya jobb

Trädgård & Anläggning i Vaggeryd

Vi tar hand om din trädgård i Vaggeryd

Vår trädgårds- och anläggningstjänst i Vaggeryd är här för att ge din utemiljö den omsorg den förtjänar. Vi erbjuder både regelbunden skötsel och omfattande anläggningsarbeten, alltid med högsta kvalitet och professionalism.

Våra tjänster i Vaggeryd inkluderar allt från gräsklippning och häckklippning till krattning, beskärning av träd, trädfällning och snöskottning. Vi anpassar vår trädgårdsservice efter årstidernas skiftningar för att din utemiljö alltid ska se fantastisk ut. Behöver du hjälp med att byta plattor eller utföra andra anläggningsarbeten? Vi fixar det också. Med våra tjänster kan du slappna av medan vi tar hand om häckklippning, lövkrattning, ogräsrensning och tvätt av uteplatsen. Vi har den erfarenhet och utrustning som krävs för att hålla din trädgård vacker året om i Vaggeryd.

Trädgårdstjänst i Vaggeryd

Vår tjänst för trädgårdsskötsel och anläggningsarbeten i Vaggeryd anpassas helt efter dina önskemål och behov, oavsett om du vill ha regelbunden service eller hjälp vid behov. Du bestämmer själv hur ofta din utemiljö behöver underhållas. Vi börjar alltid med ett personligt besök för att tillsammans planera den trädgårdsservice som bäst matchar dina förväntningar. Kontakta oss för mer information om våra trädgårdstjänster i Vaggeryd!

Så arbetar vi med trädgårdsskötsel i Vaggeryd

Vi förstår att varje trädgård är unik, och därför anpassar vi våra tjänster efter dina specifika behov i Vaggeryd. Vill du veta mer om vilka tjänster och moment som ingår i vår trädgårdsprocess? Du är alltid välkommen att kontakta oss med dina frågor om vårt trädgårdsarbete.

Flexibla avtal med Crenova

På Crenova tror vi att nöjda kunder är återkommande kunder. Därför erbjuder vi flexibla avtal som ger dig friheten att anpassa våra tjänster efter dina behov. Vi fortsätter gärna att underhålla din utemiljö så länge du önskar. Om du någonsin vill avsluta eller pausa tjänsten, hanterar vi det omgående.

Våra trädgård och anläggningstjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för att säkerställa att din trädgård och utemiljö är i bästa skick året runt. Här är några av de tjänster vi tillhandahåller:

Gräsklippning Häckklippning
Krattning Beskärning av träd
Trädfällning Snöskottning
Byte av plattor Lövkrattning
Ogräsrensning Tvätt av uteplats

50% billigare med Rut Avdrag

Ja, vissa trädgårdstjänster innefattas av RUT-avdraget. RUT-avdraget gäller för hushållsnära tjänster och inkluderar bland annat följande trädgårdstjänster:

Gräsklippning Häckklippning
Krattning Beskärning av träd och buskar
Ogräsrensning Lövkrattning
Det är viktigt att notera att RUT-avdraget inte gäller för mer omfattande anläggningsarbeten, såsom byte av plattor eller andra större markarbeten. För att få exakt information om vilka tjänster som omfattas av RUT-avdraget och hur du kan använda det, rekommenderar vi att du kontaktar oss direkt eller besöker Skatteverkets hemsida.

Trädgårdsservice för alla säsonger

Från gräsklippning till trädfällning och snöskottning, vi sköter allt i din trädgård, inklusive säsongsspecifika uppgifter och anläggningsarbeten som plattbyten.

Varför välja Crenova

Lokal helhetsleverantör

Våra tjänster inom städning och fastighetsservice är helt anpassade både för företag och privatpersoner. Vi tar ansvar för helheten.

Tryggt och säkert

Vi är miljödiplomerade, auktoriserade och har all nödvändig utbildning för våra tjänster.

 

Snabb service och hög kvalité

Med stor tillgänglighet, flexibilitet och kunskap levererar vi våra tjänster.

 

Boka oss för ett kostnadsfritt förslag

Jag vill prata trädgård & anläggning

Kontakta oss om ni vill boka ett offertmöte. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snabbt vi kan. Du kan självklart ringa till oss direkt också.   

bo

Björn-Olof Samuelsson