Nya jobb

Hemstädning i Ljungby

Gör ditt hem skinande rent med hemstädning!

Är du bosatt i Ljungby eller dess närhet och önskar ett skinande rent hem? Crenovas hemstädning erbjuder en enkel lösning som lyfter din vardag. Vår service ger dig mer tid över till annat och garanterar att du alltid välkomnas av ett rent och fräscht hem. Bekymmersfri hemstädning för en enklare vardag.

Veckostädning i Ljungby med Crenova 

Vi erbjuder flexibel hemstädning, veckovis, varannan vecka, eller månadsvis, helt anpassad efter dina behov. Bestäm själv frekvensen för hur ofta du vill ha ditt hem städat. Varje uppdrag inleds med ett personligt möte för att skräddarsy städningen efter dina förväntningar. För mer information om vår veckostädning i Ljungby, kontakta Crenova!

Så arbetar Crenova med hemstädning

Varje hem är unikt, därför anpassar vi vår städning efter just dina behov. Har du frågor om vårt upplägg eller vilka moment som ingår? Varmt välkommen att höra av dig till oss för en närmare beskrivning av våra städtjänster.

Flexibla avtal med Crenova

Vi strävar efter långsiktiga relationer med nöjda kunder och erbjuder därför flexibla avtal utan bindningstid. Vårt mål är att fortsätta städa för dig så länge du önskar. Ändringar eller uppehåll i tjänsten hanteras snabbt och enkelt.

Hög kvalite

Kvalitet är vår högsta prioritet när vi tar hand om ditt hem. Vårt team av erfarna städare strävar alltid efter att leverera toppresultat till ett konkurrenskraftigt pris.

50% billigare med Rut Avdrag

Tack vare möjligheten till RUT-avdrag betalar du bara hälften av kostnaden direkt via fakturan för vår hemstädtjänst.

Vanliga frågor om hemstädning

Vår hemstädning, som regelbundet utförs och ofta kallas veckostädning, omfattar städning i ditt hem på vardagar mellan 8 och 17. Du bestämmer frekvensen, tiden och dagen som passar dig bäst för städningen.

Det är vanligt att våra kunder inte är hemma under städtillfället, men det är helt upp till dig. Vi tar säkerheten på största allvar och har strikta rutiner för hantering av nycklar och larmkoder för att säkerställa din trygghet.

När du väljer oss för din hemstädning är det alltid kvalificerade och erfarna medarbetare från vårt team som står för arbetet. Vi garanterar att alla är välutbildade och har den kompetens som krävs för att leverera högkvalitativ städservice.

Kostnaden för hemstädning varierar beroende på din bostads storlek och den önskade städfrekvensen. Vi erbjuder alltid ett kostnadsfritt hembesök för att kunna ge en skräddarsydd offert baserad på just dina behov och förutsättningar.

Vår hemstädning omfattar rengöring av alla rum, inklusive toaletter och badrum, samt köksstädning. Vi strävar efter att anpassa vår service efter dina specifika behov, så tveka inte att diskutera eventuella särskilda önskemål med oss.

Vill du prova vår hemstädning?

Låt oss underlätta din vardag med vår städtjänst. Unna dig mer fritid och njut av ett omsorgsfullt städat hem.

Varför välja Crenova för er hemstädning

Lokal helhetsleverantör

Våra tjänster inom städning och fastighetsservice är helt anpassade både för företag och privatpersoner. Vi tar ansvar för helheten.

Tryggt och säkert

Vi är miljödiplomerade, auktoriserade och har all nödvändig utbildning för våra tjänster.

 

Snabb service och hög kvalité

Med stor tillgänglighet, flexibilitet och kunskap levererar vi våra tjänster.

 

Boka oss för ett kostnadsfritt förslag

Intresserad av hemstädning i Ljungby?

Kontakta oss om ni vill boka ett offertmöte. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snabbt vi kan. Du kan självklart ringa till oss direkt också.   

lana

Lana Eriksson