Nya jobb

Vi hjälper er med höghöjdsstädning både inomhus och utomhus.

Vi hjälper er med höghöjdsstädning både inomhus och utomhus.

Crenova har lång erfarenhet av höghöjdsstädning såväl inomhus som utomhus.

Höghöjdsstädning inomhus förebygger att damm och smuts byggs upp på balkar, armaturer, ventilationsrör, väggar, tak och andra svåråtkomliga ytor. Det finns flera goda anledningar att städa bort smuts på hög höjd. Smutsiga ytor påverkar hygienen i lokalen men kan också leda till ökad brandrisk. Ventilationssystem är också viktiga att hålla rena för att undvika negativ påverkan av arbetsmiljön.

Höghöjdsstädning utomhus kan innefatta rengöring av hängrännor och tak. Som fastighetsägare är detta lätt att missa eftersom man sällan påminns om behovet. Men ansamlingar av smuts på tak och avvattningssystem kan leda till stora problem där vatten med tiden kan läcka in i konstruktionen vilket kan leda till stora kostnader.

Vi på Crenova har både kunskap, utbildning och utrustning för att arbeta på hög höjd. Behöver ni hjälp med rengöring av svåråtkomliga ytor? Kontakta oss på Crenova så hjälper vi till.

CRENOVA – Vi underhåller din fastighet!

Låt oss ta hand om städningen

Låt oss ta hand om städningen i ditt hem, på ditt kontor eller i din lokal. Så ni fokusera på det som är viktigt för er.
Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Mer nyheter

Nyheter

Vi växer och söker just nu fler lokalvårdare, vill du jobba hos oss?

Crenovagruppen

Nyheter

Vi gör era gångar och plattor fina igen

Crenovagruppen

Nyheter

Vi hjälper dig med ditt byggprojekt

Crenovagruppen