Nya jobb

Gnosjöregion.se Utforskar CRENOVAs Fastighetsservice

Gnosjöregion.se Utforskar CRENOVAs Fastighetsservice

Gnosjöregion.se har besökt oss för att diskutera våra tjänster för fastighetsunderhåll. CRENOVA är idag en lokal helhetsleverantör för tjänster inom städ och fastighetsunderhåll. Läs reportaget här eller en sammanfattning nedan:

Sammanfattning av artikeln:

Crenova, en växande aktör inom fastighetsunderhåll, erbjuder en omfattande service för att underlätta fastighetsskötseln, inklusive värme, vatten och ventilation. Genom partnerskap inom el, bygg, VVS och ventilation, strävar de efter att vara den enda kontakten som kunder behöver för fastighetsunderhåll. Fokus ligger på energioptimering och effektiv drift, med en ökande efterfrågan på deras externa vaktmästartjänster. Som en lokal helhetsleverantör betonar Crenova trygghet och flexibilitet, och servar Gnosjöregionen och Jönköping med städtjänster och fastighetsunderhåll. De har även investerat i ny utrustning för effektiv snöröjning och andra utomhusarbeten.

CRENOVA – Vi underhåller din fastighet!

Låt oss ta hand om städningen

Låt oss ta hand om städningen i ditt hem, på ditt kontor eller i din lokal. Så ni fokusera på det som är viktigt för er.
Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Mer nyheter

Nyheter

Vi växer och söker just nu fler lokalvårdare, vill du jobba hos oss?

Crenovagruppen

Nyheter

Vi gör era gångar och plattor fina igen

Crenovagruppen

Nyheter

Vi hjälper dig med ditt byggprojekt

Crenovagruppen