Nya jobb

Lokalvårdare

Lokalvårdare

Beskrivning av tjänst

CRENOVA söker lokalvårdare!

Utan städning stannar samhället. Lokalvårdare är ett mycket viktigt jobb som skapar glädje och sätter guldkant på vardagen för många människor på olika arbetsplatser. Som lokalvårdare är du viktig!

CRENOVA är ett växande företag som erbjuder högkvalitativa städtjänster. Vi är en arbetsgivare som tar sitt ansvar och erbjuder därför ett kollektivavtal till alla sina anställda. Detta betyder i praktiken schyssta arbetsvillkor och attraktiva löner. Vi har en trivsam och glad arbetsmiljö och de flesta av våra anställda älskar sitt jobb och har jobbat hos oss i många år, vilket vi är stolta över.

Nu vill vi anställa flera tjänster, samtliga på heltid och tillsvidare anställningar!

Jobbet erbjuder omväxlande arbetsuppgifter och en stor frihet. Du ska vårda lokaler hos olika kunder, mestadels fina kontorslokaler.

Vi söker dig som är ansvarstagande och positiv med en hög servicekänsla. Du kanske gillar inredning eller bara att hålla ordning och reda omkring dig? Du behöver inte ha erfarenhet och vi erbjuder all nödvändig utbildning för att du ska kunna hantera våra maskiner och uppfylla våra kvalitetsstandarder.

B-körkort, manuell växellåda och goda kunskaper i svenska är ett krav.

Vi ser gärna att du är van att arbeta både självständigt och i grupp. Vi välkomnar ansökningar från både män och kvinnor.

Låter det intressant? Klicka på annonsen för att ansöka!

Ansök idag

Är du intresserad av att jobba med miljövänlig städning och fastighetsservice på ett företag som växer och vill utvecklas tillsammans med våra medarbetare? 

Kontakta oss via formuläret nedan och berätta vem du är. Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du inkluderar dina tidigare arbetslivserfarenheter. Glöm inte dina kontaktuppgifter så att vi vet hur vi ska komma i kontakt med dig.

Magnus Bladh